De traditionele kantooromgeving wordt steeds meer een flexibele omgeving, voor medewerkers wordt het steeds meer mogelijk onafhankelijk te kunnen werken.

TPAW (Tijd, Plaats en Apparaatonafhankelijk Werken), Het Nieuwe Werken, Slimmer Samen Werken zijn allemaal termen die aangeven dat organisaties zich steeds meer in deze richting bewegen.

Naast middelen beschikbaar gesteld door de organisatie, wordt meer en meer gebruik gemaakt van eigen smartphones, tablets en laptops (Bring Your Own Device-BYOD).

Om deze flexibele vorm van werken mogelijk te maken, wordt gebruik gemaakt van specifieke software voor Mobile Device Management (MDM platform) en mobiele beveiligingsoplossingen om data en apparaten veilig te beheren.

MD-Support is een dynamisch bedrijf dat zich richt op de uitrolbegeleiding van alle soorten mobiele apparaten, zoals desktop, laptops, smartphones en tablets. Maar onze dienstverlening gaat verder; door middel van trainingen aan eindgebruikers, service desk medewerkers en lokaal beheer medewerkers begeleidt MD-Support uw medewerkers in het werken met een nieuwe omgeving. De trainingen worden speciaal voor en in overleg met uw organisatie gemaakt en worden op locatie, individueel en in groepsverband gegeven.

Daarbij bieden wij naast trainingen VIP support, break fix ondersteuning, ondersteuning/ontlasting van uw service desk maar ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden.

  • Is uw organisatie deze richting opgegaan of op het punt deze omslag te maken?
  • Heeft u al een keuze voor de benodigde software gemaakt?
  • Staat u op het punt van implementatie maar is uw organisatie nog niet ingericht om uw eindgebruikers te ondersteunen naar deze volgende stap?

Dan bent u bij MD-Support aan het juiste adres. Wij vormen één gespecialiseerd aanspreekpunt voor advies, begeleiding en ondersteuning.

Laat u verbazen door de kracht en flexibiliteit van MD-Support en daag ons uit met uw opdracht!